ONK Wedstrijd- en Bemanningslicenties

For Dutch Boats only:

Verantwoordelijke personen– in bezit van een Wedstrijdlicentie.- lid te zijn van een aangesloten watersportvereniging.   
Bemanningsleden – in bezit van een Bemanningslicentie Zeilen.- ze hoeven geen lid te zijn van een aangesloten vereniging, mag natuurlijk wel.

De einddata van de bemanningslicenties zijn (i.v.m. de extra ALV van het Watersportverbond op 24 maart 2020) automatisch verlengd tot eind april 2020. Iedereen die vorig jaar een bemanningslicentie had heeft die tijdens het ONK J/80 2020 dus nog steeds! Mensen die geen bemanningslicentie hebben (is ook niet meer te bestellen) maar wel als bemanningslid het ONK J/80 2020 willen zeilen kunnen Hylke een mail sturen. Hij activeert dan een bemanningslicentie (tot eind april) zodat ze het kampioenschap volgens de regels kunnen varen. 

E: hylke.steensma@watersportverbond.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *