Alternatieve datum ONK?

Gezien de huidige staat van de Corona pandemie is het doorgaan van het ONK eind maart erg onzeker. Het bestuur wil op 15 februari de knoop doorhakken over het al dan niet doorgaan van het ONK op 26 – 28 maart. Mocht het op die datum niet door kunnen gaan dan zijn wij voornemens het ONK van 2021 te houden tijdens de Enkhuizen Sportboat Cup op 11 – 12 september 2021 (met een aanbrengwedstrijd op 10 september voor de boten uit Naarden). 

Het ONK van 2022 willen we weer eind maart plannen op het IJmeer. 

Helaas kunnen de Frostbite Cup 5 en 6 van zondag 31 januari en zondag 14 februari alsmede de Frostbite training 2 van zondag 07 februari niet doorgaan. Wel bestaat er nog steeds de mogelijkheid de Frostbite Cup Challenge (Naarden – Pampus – ’t Paard) te varen. Het record staat nu op naam van de Joyride met 2:28 hr. Wie kan dit sneller?

Namens het bestuur,
Bart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *