Frostbite Cup bijna van start!

Zondag 4 oktober 2020 zijn de Open Naardense Kampioenschappen.

Zondag 18 oktober is de eerste Frostbite training onder leiding van Quantum Sails.

Zondag 1 november is vervolgens de eerste Frostbite Cup van het seizoen 20/21.

Voor alle wedstrijddagen is het palaver om 9:30 en de eerste start om 11:00. Het palaver is dit jaar buiten en is uitsluitend toegankelijk voor 1 persoon per boot. Communicatie zal zoveel mogelijk via WhatsApp en de marifoon plaatsvinden. Tijdens de Frostbite Cup en de Open Naardense Kampioenschappen is het streven om 3 wedstrijden te varen. We varen een up-/downwind baan op het Gooimeer.

Er zijn al 25 boten ingeschreven en we verwachten er nog een paar! Inschrijven kan via RZV Naarden. De organisatie heeft (helaas) moeten besluiten om het Walprogramma af te gelasten. Het clubhuis blijft dicht, dus geen borrel en koffie. Wel is er naar afloop een mogelijkheid om per team in het Porterhouse nog een biertje te drinken.

Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast hebben we een Protocol Verantwoord Zeilen opgesteld in overleg met het Watersportverbond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *